Kárpitos bútorok méretre készítése, helyszíni felméréssel, bútortervezéssel és kivételezéssel.

Egyedi funkció beépítés {laptop tartó, relax fotel, relax karfa, relax támla, ágyműködtető mechanika, Led világítás, polcok, szekrények, tároló, pohártartó, kifordító mechanikák és egyéb beépítések}

Étkező garnitúra

 Recoba-Arts Kft szolgáltatások.

Egyedi bútortervezés

Az Ön ízlése szerint kialakítjuk a bútor színeit, meghatározzuk a felhasználni kívánt anyagokat, a formákat, egyeztetjük a funkciókat, a méreteket, kialakításokat.

Egyedi  Bútorkészítés

A Recoba-Arts bútorkészítő szakemberei kreatívan valósítja meg bármilyen elképzelését hozott tervek, fotók, vagy gondosan egyeztetett egyedi igények alapján. A Bútorkészítés ideje és ára sok mindentől függ, részletes tanácsadásért és árképzésért kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.

Lakberendezés

Az ideális otthon kialakítás mindig izgalmas feladat bútorkészítő csapatunk és lakberendező szakértőink számára. Számunkra ugyanis az a legfontosabb, hogy munkánk minden szempontból megfelelő legyen megrendelőinknek. Ez a felelősségteljes feladat arra ösztönöz minket, hogy minden esetben tudásunk és szakértelmünk legjavát adjuk, legyen szó egy étkezőasztal készítéséről, vagy egy teljes szállodai bútor környezet kilakatásáról. Bővebb információÉttermi kanapé

Irodabútor, üzletberendezés, bemutatóterem

A Recoba-Arts gondos tervezői munka alapján alakítja ki vállalkozása hangulatát az ügyfélvárók, tárgyalótermek, kiszolgáló egységek, bemutatótermek, irodák, szálláshelyek bútorzatának és berendezésének kreatív megvalósításával. A bútorkészítés során népszerű stílusirányzatoknak megfelelően, vagy teljesen extrém igényei alapján dolgozunk, szem előtt tartva a vállalkozására jellemző érzelemvilágot, az Ön igényei szerint!.

 Recoba bútor - Termékek, bútorok

A Recoba-Arts által készített bútorok készülhetnek hozott kép, honlapunkon választott termék, egyedi elképzelés alapján. Termékeink elegáns kiegészítői otthonok, üzletek és irodák számára egyaránt.A bútorkészítés során bármilyen Egyedi sarokkanapéanyagból dolgozhatunk, weboldalunk több mint 400 féle kategorizált bútorszövet és bútorbőr minta található, bútorszövet katalógusok oldalunkon pedig további választék érhető el. A bútorkerethez jelentős választék áll azonnal rendelkezésre, ritkább anyagon beszerzése némi időt vesz igénybe. Természetesen bármilyen más anyagból is dolgozhatunk, az Ön igényei szerint!

Puff, fotel, zsámoly, falikárpit ........ tovább

egyedi sarokgarnitúra laptop tartó  Egyedi színben, méretben, anyagokból igény szerinti extrákkal (laptop tartó, karfába épített fiók, egyedi világítás, beépített hangfal szett stb).

 

 

Fotelágy, dupla fotelágy  ......... tovább

Egyszemélyes, kétszemélyes, ágyazható, nyitható fotelágyak az Ön igényei szerint! Fotelágy referenciák, képek és ötletadó ezen a linken!

Heverő, támlás heverő ........ tovább 

Heverők igény szerinti bútorszövet vagy bútorbőr felhasználásával, egyedi méretre, ágyneműtartós és fix kivitelben egyaránt.

Kanapé, kanapéágy ...... tovább

kanapé A Recoba-arts nem szab Önnek határokat a kanapék, kanapé ágyak tervezésekor. A kanapéágy készülhet egyszemélyes, kétszemélyes kivitelben, a többféle választható matrac között bizonyára megtalálja az Ön számára ideálosat. A Bútor színe, mintázata, formája, stílusa az Ön egyéniségéhez és igényeihez igazodik funkcióiban és kinézetében egyaránt.

 

 Franciaágyak ......... tovább

A franciaágy után érdeklődő megkeresések száma évről évre emelkedik, aminek oka egyszerű: A franciaágy kényelmes, egészséges, masszív, elegáns éjjeli álomőrző és hálószoba dísz egyben. A bútorkerethez jelentős választék áll azonnal rendelkezésre, ritkább anyagon beszerzése némi időt vesz igénybe.

Ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, sarok ülőgarnitúra    ........tovább

Az ülőgarnitúra, sarok ülőgarnitúra, sarokgarnitúra a legnépszerűbb termékcsaládunk, honlapunkon több száz kategorizált referenciakép között válogathat, vagy összeállítható teljesen egyedi sarok ülőgarnitúra is, az Ön igényei szerint!

Gyermekágyak, gyermekszoba bútorok  ........... tovább Mesemintás bútorszövetek, vidám színek, praktikus polcozás, iker megoldások, leesés gátló, ágyneműtartó ...

Jelenleg 8 vendég és 0 felhasználó van vonalban.